اداره امور تغذیه - مدیریت امور دانشجویی

اداره امور تغذیه
اداره امور تغذیه زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی میباشد و هدف آن رسیدگی به تقاضای دانشجویان در زمینه سازماندهی و اداره غذاخوریهای دانشجویی میباشد. این غذاخوریها در سه وعده صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان سرویس میدهد.
شرح وظایف واحد تغذیه
- ارائه آموزشهای لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویسها، به منظورآشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
- پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
- ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تامین تغذیه دانشجویان
- انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش بینی در تنظیم برنامههای غذایی دانشجویان
- ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیهای دانشجویان
- انجام بازدیدهای مستمر و غیر قابل پیشبینی از سلف سرویسها و مراکز توزیع غذای دانشجویان درخوابگاهها
- رسیدگی به امور پخت و پز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
- انجام مشاورههای تغذیهای و ارائه رژیمهای درمانی و برنامه غذایی برای گروههای مختلف دانشجویان
- اقدامات ضروری درجهت پیشگیری ازبیماریهای ناشی ازکمبود یا افزایش بی رویه موادغذایی و بهبود وضع
- تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
- انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا بر اساس اصول بهداشتی و رژیمهای غذایی با در نظرگرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذیربط
- نظارت بر تطبیق فرایندهای تهیه غذا مطابق با اصول و قوانین تغذیهای صحیح
- تهیه و تنظیم برنامه و منوهای غذایی مناسب