اداره امور تغذیه

اداره امور تغذیه زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی می‌باشد و هدف آن رسیدگی به تقاضای دانشجویان در زمینه سازمان‌دهی و اداره غذاخوری‌های دانشجویی می‌باشد. این غذاخوری‌ها در سه وعده صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان سرویس می‌دهد.

 

شرح وظایف واحد تغذیه
  • ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویس‌ها، به منظورآشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
  • پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
  • ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحد‌های اجرایی ذی‌ربط در تامین تغذیه دانشجویان
  • انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش بینی در تنظیم برنامه‌های غذایی دانشجویان
  • ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان
  • انجام بازدیدهای مستمر و غیر قابل پیش‌بینی از سلف سرویس‌ها و مراکز توزیع غذای دانشجویان درخوابگاه‌ها
  • رسیدگی به امور پخت و پز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
  • انجام مشاوره‌های تغذیه‌ای و ارائه رژیم‌های درمانی و برنامه غذایی برای گروه‌های مختلف دانشجویان
  • اقدامات ضروری درجهت پیشگیری ازبیماری‌های ناشی ازکمبود یا افزایش بی رویه موادغذایی و بهبود وضع
  • تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
  • انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا بر اساس اصول بهداشتی و رژیم‌های غذایی با در نظرگرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذی‌ربط
  • نظارت بر تطبیق فرایندهای تهیه غذا مطابق با اصول و قوانین تغذیه‌ای صحیح
  • تهیه و تنظیم برنامه و منوهای غذایی مناسب