تاریخ: 21 Dec 2021
تعداد بازدید: 735

جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه اردکان در ایستگاه هشتم

پژوهشگران نمونه دانشگاه اردکان درهشتمین جشنواره پژوهش و فناوری این دانشگاه معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، این مراسم که به صورت حضوری در سالن جلسات آموزشکده پیرادامپزشکی و همچنین مجازی برگزار گردید؛ فرماندار اردکان با قدردانی از دانشگاه اردکان در اهتمام به پژوهش و فناوری، از جمله افتخارات اردکان را وجود یک دانشگاه مادر در این شهرستان عنوان و اظهار داشت: همه تصمیم گیران بایستی از پتانسل‌ها و ظرفیت‌های موجود دانشگاه در جهت توسعه علمی منطقه بهره ببرند. مصطفی پوردهقان با اشاره به مسائل جدیدی که در سال‌های اخیر، اردکان با آن مواجه شده و از طرفی انتظارات به جا و به حق مردم از مسئولان، آمادگی فرمانداری را جهت ایجاد بسترهای لازم جهت ورود دانشگاه به حل مشکلات جامعه اعلام نمود. فرماندار اردکان همچنین از همه دانشگاهیان که نسبت به حوزه پژوهش اهتمام ویژه دارند و ارزش افزوده برای علم داشته اند قدردانی نمود.
در این نشست رئیس دانشگاه اردکان با تقدیر از خدمات مدیران و عوامل حوزه پژوهشی دانشگاه و عرض تبریک و خداقوت خدمت آنها، به سند چشم انداز دانشگاه اردکان اشاره و حوزه‌های پژوهشی، فناوری و آموزشی را از جمله حوزه‌هایی عنوان کرد که از سند مذکور جلوتر حرکت کرده و پیشتاز می باشد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی افزود: خوشبختانه هم اکنون دانشگاه اردکان در جایگاهی قرار دارد که به تأکیدات وزارت علوم مبنی بر داشتن پارک‌های علم و فناوری در شهرک‌های صنعتی یا فعالیت مراکز تحقیقاتی در دانشگاه، زودتر دست یافته است و این نشان دهنده این هست که دانشگاه اردکان در کنار آموزش و علم، به سمت دانشگاهی با رسالت‌های تعریف شده با جدیت در حرکت می‌باشد. رئیس دانشگاه اردکان همچینن با اشاره به برخی از افتخارات پژوهشی دانشگاه اردکان اظهارداشت: چنانچه تصمیم گیران در شهرستان و استان همکاری‌های علمی و پژوهشی از دانشگاه مطالبه کنند این آمادگی کامل در اعضای هیأت علمی دانشگاه وجود دارد که دست یاری به مؤسسات و نهادهای مختلف بدهد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اردکان هم با اشاره به روند انتخاب استاد نمونه دانشکده و دانشگاه گفت: دانشگاه‌های نسل سه و چهار دیگر صرفاً علمی نیستند بلکه دانشگاه‌های کارآفرین و ثروت افزا هستند و از طرفی با توجه به ظرفیت‌های عظیم معدنی و صنعتی و از طرفی نیروی مستعد انسانی در اردکان، شرایط دانشگاه اردکان جهت دست یابی به رسالت‌های ترسیم شده برای رسیدن به چنین جایگاهی دور از انتظار نیست. دکتر بهزاد کفاش همچنین تفاهم نامه‌هایی که اخیرا بین دانشگاه اردکان با واحدهای صنعتی منعقد گردیده را زمینه مناسبی جهت برقرای ارتباط مؤثر بین دانشجو، صنعت و استاد توصیف کرد.
در پایان این مراسم، دکتر مصطفی شیرمردی به عنوان مدیر پژوهشی و فناوری دانشگاه، معرفی و از پژوهشگران و فناوران نمونه دانشگاه اردکان به شرح ذیل تجلیل گردید:
مقالات پراستناد بین‌المللی در سال ۲۰۲۱:
دکتر روح‌الله تقی‌زاده
دکتر مسعود رهائی‌فرد
دکتر هادی کارگر
دکتر راضیه شیخ‌پور
 
 
پژوهشگر فناور محور منتخب حوزه کشاورزی و منابع طبیعی:
دکتر حیدر مفتاحی‌زاده
 
 
 
پژوهشگر برتر استان:
دکتر مریم مروتی
 
 
پژوهشگر نمونه دانشگاه:
دکتر هادی کارگر
 
 
فناور نمونه دانشگاه:
دکتر حیدر مفتاحی‌زاده
 
 
پژوهشگر نمونه دانشکده علوم انسانی و اجتماعی:
دکتر یاسر رضاپور
 
 
پژوهشگر نمونه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:
دکتر جلال غلام‌نژاد
 
 
پژوهشگر نمونه دانشکده فنی و مهندسی:
مهران ربانی
 
 
پایان‌نامه برتر دانشگاه:
خانم مریم یحیایی
 
 
دانشجوی پژوهشگر علوم انسانی:
خانم زهرا ممدوحی
 
 
دانشجوی پژوهشگر آموزشکده پیرادامپزشکی و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:
خانم زهرا لطفی
 
 
طرح برتر دانش‌آموزشی:
عنوان طرح: دستگاه پسته خندان مغز کن
میثم کمالی (پایه ششم)، دانیال کمالی (پایه هفتم) و حامد کمالی (پایه هفتم)