اعظم جعفری
تاریخ به‌روزرسانی: 1402/12/09

اعظم جعفری

کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی باغبانی

عضویت های حرفه ای

  1. Effects of foliar application of amino acids on quantitative and qualitative characteristics of pistachio trees 1403
  2. اثر زمان برداشت و روش بسته¬بندی بر عمر انباری میوه دو رقم جدید زردآلو 1403
  3. بررسی نقش بتاکاروتن و گالیک اسید روی عمر انبارمانی و تغییرات بیوشیمیایی در میوه الوی رقم شابلون Prunus salicina cv Shablon 1403
  4. اثر تابش مرحله ای نور فرابنفش روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی رقم پاروس در طول دوره انبار 1403
  5. Evaluation the phenotypic diversity of some native and foreign grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars and genotypes based on morphological, phenological, biochemical and fruit characteristics (Case study: Khuzestan province, south-west of Iran) 1403
  6. تغییرات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیب (Malus domestica) تحت تاثیر پایه‏های رشدی، آب مغناطیسی و تنش شوری 1403
  7. Roles of Micronutrients and Plant Growth Regulators on Abiotic Stresses Management of Pistachio Trees 1403
  8. Potential of Foliar Application of Seaweed Extracts as a Biostimulant for Abiotic Stress Alleviation on Crop Production 1403
  9. The growth effect of a seaweed extract made from Ecklonia maxima on germinating Avocado and Pecan seed 1402
  10. اثر هیومیک اسید و کود حیوانی بر تبادلات گازی، فتوسنتز و متغیرهای رویشی نهال‌های توت سفید (Morus alba L.) در بستر نهالستان 1402
  11. Genetic diversity of some Iranian grape cultivars and genotypes (Vitis vinifera L.) using morpho-phenological, bunch and berry traits 1402
  12. Effect of biofertilizer inoculation on the growth and physiological traits of two pomegranate cultivars under salinity stress 1402
  13. Some Physical and Chemical Changes in Kiwifruit during Two Different Growth and Development Season 1402
  14. Effect of brown algae on growth, yield and fruit quality of pepper (Capsicum annuum) 1402
  15. Effect of Different Sugar and Citric Acid Concentrations on Quality and Storage of Pineapple Squash 1402
  16. تیمار سلنیوم بر برخی ویژگی‏های مرتبط با افزایش عملکرد در میوه‏های لیموترش 1402
  17. کم‌آبیاری راهکاری برای مدیریت بهینه آب در تاکستان‌ها 1402
  18. Characterization of an optimized hot water treatment for eggplant as a non-chemical mean to maintain postharvest quality: validation of its effect on bioactive compounds and antioxidant capacity 1402
  19. ارزیابی کیفیت میوه پرتقال‌های فوکوموتو، ناولیت و تامسون ناول روی دو پایه سیتروملو و C-35 1402
  20. اثر تلفیقی ازن و عصاره های گیاهی بر ماندگاری و خواص کمی و کیفی و فیتوشیمیایی آریل های انار 1401
  21. Effect of the Aqueous Extracts of Pomegranate (Punica granatum) and Peppermint (Mentha spicata) on Growth of Alternaria Alternate 1401
  22. ارتقای شاخص h در سال 2022 و 2023 (اعظم جعفری 1 امتیاز) 1400
  23. ارجاعات غیرخودی به مقالات علمی-پژوهشی در سال 2022 و 2023 (اعظم جعفری) 1400
  24. Positive effects of key lime (Citrus aurantifolia) peel extracts on the vase life and quality of lisianthus (Eustoma grandiflorum (Raf.) Shinn.) cut flowers 1400
  25. Enhancement of nutrient retention and shelf life in apple through oregano oil incorporated pectin mixed coatings 1400
  26. Enhancement of nutrient retention and shelf life in apple through oregano oil incorporated pectin mixed coatings 1400
  27. Effect of bio preservatives on the shelf life of apple (Pyrus malus L.) 1400
  28. روند تغییرات کربوهیدرات¬ها و تاثیرنفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشو(Citrus unshiu) 1400
  29. Application of Microsatellite and Inter Simple Sequence Markers for Certifying Genetic Fidelity and Clustering of Persian Walnut Varieties 1399
  30. ارتقای شاخص h سالهای 2020 و 2021 (2 امتیاز) 1399
  31. Effect of Boron Spray at Different Phenological Stages on Fruit Set, Mineral Composition, and Carbohydrates Content of Three Olive Cultivars 1399
  32. ارزیابی ریخت شناسی و میوه شناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) 1399
  33. پیش¬گویی ارزش اصلاحی صفات پومولوژیک انگور بر اساس نشانگر مولکولی REMAP 1399
  34. بررسی کارایی فسفر و شاخص مقاومت به تنش خشکی و شور ی در پایه های پسته همزیست شده با قارچ مایکوریزا آربوسکولار 1399
  35. Effects of different methods of pruning intensity on old fig (Sabz cultivar) trees under drought stress and rain-fed conditions 1399
  36. ارزیابی فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان و میزان پراکسید هیدروژن دانهالهای ایجاد شده حاصل از تلاقیهای درون و بین-گونهای پسته ( P. vera × P. integerrima ) 1399
  37. Extending the Shelf life of Apricots, by Using Gum Tragacanth-Chitosan Edible Coating 1399
  38. تاثیر سیانامید هیدروژن و نیترات پتاسیم بر رفع نیاز سرمایی جوانه های گل سیب رقم دلباراستیوال 1398
  39. بررسی اثر متقابل گاماآمینوبوتیریک ¬اسید و اسید سالیسلیک در افزایش عمر قفسه¬ای و کیفیت پس از برداشت آلو رقم "شابلون" 1398
  40. Effects of ethanol and chitosan treatments on the quality and storage life of minimally processed pumpkin (Cucurbita moschata Duch) 1398
  41. Berry Quality of Principal Grapevines in the Oasis of El Jerid, Tunisia 1398
  42. Evaluation of physico-chemical characteristics of Nemonetta F1 tomato variety in experimental field at Rubona Research station, Rwanda 1398
  43. Variability of physicochemical properties of ‘Deglet Nour’ date fruits collected from four different oases in Djerid region 1398
  44. بررسی تفاوت ها و وراثت‌ پذیری صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌ های سیب بومی ایران 1398
  45. مطالعه عوامل موثر بر ریزپیوندی گیلاس در شرایط درون شیشه ای 1398
  46. تاثیر سامانه‌های داربست بر رشد رویشی و عملکرد دو رقم تمشک سیاه خاردار و بی‌خار 1397
  47. مطالعه خصوصیات مورفولوژیکی ژنوتیپ‏های مختلف زرشک (Berberis. sp) در منطقه شمال شرق ایران 1397
  48. Individual modeling of leaf area in cress and radish using leaf dimensions and weight 1397
  49. اثیر سطوح مختلف خشکی در برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک به‌منظور انتخاب متحمل‌ترین پایه انگور 1397
  50. بررسی پاسخ‌‌ فیزیولوژیک و توان گیاه‌پالایی سرخارگل (Echinacea purpurea) در خاک‌‌ آلوده به کادمیم 1397
  51. Effect of Potassium Permanganate, 1-Methylcyclopropene and Modified Atmosphere Packaging on Shelf life and Quality of Fresh Apricot cv. Shahroudi 1396
  52. ارتقا شاخص h دکتر جعفری در سال های 2019 و 2020 (امتیاز 1) 1396
  53. بهینه سازی محیط کشت جهت ریزازدیادی سیب ژنوتیپ" گوشت سرخ" 1396
  54. اثر محلول‌پاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب ?رقم چینی? (Ziziphus jujuba Mill. 1395
  55. بررسی اثر نانو کود بیولوژیک بر رشد رویشی و جذب برخی عناصر غذایی سه رقم سیب ("رد دلیشز"، "گلدن دلیشز" و "استارکینگ") 1395
  56. اثر پرتودهی با نور فرابنفش C بر کاهش سرمازدگی میوه خرمالو رقم کاشان طی انبارمانی 1395
  57. مطالعه اثر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوه انار ارقام ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی 1395
  58. اثر محلول پاشی عنصر روی بر روند رشد لوله گرده در مادگی چند رقم سیب 1395
  59. بررسی تاثیر پایه‌های مالینگ و مالینگ مرتون و فاصله کاشت بر صفات کمی و کیفی سیب رقم رد دلیشیز در منطقه مشگین شهر 1395
  60. بررسی ترکیب معدنی اناردانه و برگ انار رقم نادری با محلول پاشی کود آمینواسیددار در شرایط تنش خشکی 1394
  61. https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=V6kFl1UAAAAJ 1384