تاریخ:1398/08/01
دانشکده پیرادامپزشکی اردکان پیش به سوی تحقیقات سلول های بنیادی
مرکز تحقیقات سلول های بنیادی، پژوهشکده علوم تولید مثل یزد و دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. رئیس دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان با اعلام این خبر گفت: به منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری های آموزشی، پژوهشی و نیز به منظور استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت های علمی-پژوهشی تفاهم نامه سه جانبه ای فی مابین سه مرکز آموزشی و تحقیقاتی مذکور به امضای رؤسای آنها رسید. دکتر مجید مروتی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را ایجاد و توسعه همکاری های علمی-پژوهشی پژوهشکده و تنها دانشکده پیرا دامپزشکی دانشگاه های مرکز کشور ذکر و افزود: در این خصوص از کلیه منابع طرفین اعم از نیروی انسانی، فنی و بانکهای اطلاعاتی استفاده خواهد شد. ارائه پروژه های تحقیقاتی- کاربردی، تربیت نیروی انسانی متخصص، ارائه سمینارها ، دوره ها و کارگاه ها، راه اندازی ، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی، تدوین و تألیف اسناد علمی،هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی و غیره از جمله محورهای همکاری های مشترک مرکز تحقیقات سلول های بنیادی، پژوهشکده علوم تولید مثل یزد و دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان خواهد بود.
لازم به ذکر است گروه دامپزشکی از سال 91 در دانشگاه اردکان کار خود را آغاز کرده و در حال حاضر در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته(علوم آزمایشگاهی) و کارشناسی ارشد در رشته زیست جانوری سلولی–تکوینی دایر می باشد.

• 2_0
  • 3_0