تاریخ:1398/08/27
موافقت شورای گسترش آموزش عالی با راه‌اندازی یک رشته در دانشگاه اردکان
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اعلام کرد شورای گسترش آموزش عالی در آخرین جلسه خود با راه‌اندازی رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی در مقطع کارشناسی در دانشگاه اردکان موافقت به عمل آورد.
دکتر فتح‌زاده افزود: با عنایت به سند راهبردی دانشگاه مقرر شده بود در سال 1399 تعداد رشته‌های مقطع کارشناسی دانشکده پیرادامپزشکی به 2 رشته برسد که با پیگیری‌های ریاست محترم دانشگاه موفق شدیم یکسال از برنامه سند راهبردی جلو افتاده و در سال جاری به این مهم دست پیدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد گروه‌های تخصصی شورای گسترش به دقت معیارهای کمی و کیفی لازم برای ارائه مجوز راه‌اندازی رشته‌ها را بررسی می‌کنند و لذا لازم است گروه‌های آموزشی که درخواست راه‌اندازی یک رشته جدید‌ را دارند هر چه سریعتر شرایط و معیارهای لازم را کسب نمایند.