تاریخ:1398/09/14
دفاع از اولین پایان‌نامه در موضوع IVF در دانشگاه اردکان
از اولین پایان‌نامه در موضوع IVF با عنوان «مطالعه اثرات حفاظتی قارچ گانودرما لوسیدیوم بر پیامدهای تخریبی ناشی از سیکلوفسفامید در بافت موش سوری» در دانشگاه اردکان دفاع شد.
اولین پایان‌نامه در موضوع IVF با عنوان «مطالعه اثرات حفاظتی قارچ گانودرما لوسیدیوم بر پیامدهای تخریبی ناشی از سیکلوفسفامید در بافت موش سوری» توسط محمد رستمی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست‌شناسی جانوری گرایش سلولی-تکوینی دفاع گردید. این دفاع که اولین دفاع دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان نیز محسوب می شود از طرف گروه بیولوژی و علوم پایه دامپزشکی بوده و دکتر مجید مروتی شریف آباد استاد راهنمای آن را بر عهده داشته است.
لازم به ذکر است گروه دامپزشکی از سال 91 در دانشگاه اردکان کار خود را آغاز کرده و در حال حاضر در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته(علوم آزمایشگاهی) و کارشناسی‌ارشد در رشته زیست جانوری سلولی–تکوینی دایر می باشد

• 1_0
  • 2_0