تاریخ:1398/09/26
بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه اردکان در آستانه آغاز عملیات اجرایی قرار گرفت
در نشست مشترک رئیس هیأت سواری کاری استان و جمعی دیگر از پرورش دهندگان و باشگاه داران استان و اردکان با مسئولین دانشگاه اردکان آخرین رایزنی ها در خصوص احداث بیمارستان تخصصی دامپزشکی در دانشگاه اردکان صورت گرفت.
رئیس دانشگاه اردکان در این نشست با ارائه گزارشی از نحوه شکل گیری دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان گفت: در حال حاضر دانشگاه اردکان با بهره مند از اعضای هیأت علمی مجرب در زمینه های داخلی و جراحی دام بهره مند می باشد و از طرفی نبود فضای مناسب جهت عمل جراحی به ویژه در دام های سنگین باعث خسارت های سنگینی به دامپروران سخت کوش منطقه گردیده است. خانم دکتر بهجتی اردکانی افزود: جهت احداث بیمارستان تخصصی دامپزشکی در زیربنای 1200 مترمربع نقشه اولیه تهیه شده و در حال نهایی شدن طرح می باشد. در این نشست سعید بیک رئیس هیأت سوارکاری استان یزد هم با بیان اینکه در استان بیمارستان تخصصی دامپزشکی وجود ندارد، آمادگی این هیأت ورزشی را جهت هرگونه مساعدت جهت تسریع در احداث پروژه بیمارستان دامپزشکی دانشگاه اردکان اعلام نمودند.
در این جلسه همچنین دکتر امین پایدار عضو هیأت علمی دانشکده پیرادامپزشکی به عنوان نماینده دانشگاه اردکان در کارگروه صنعت اسب استان معرفی گردید.
حاضرین همچنین از بخشهای مختلف دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان بازدید نمودند.

• 1_0
  • 2_0