تاریخ:1398/10/07
با حضور قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ ساختمان دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان افتتاح شد
در مراسمی با حضور قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان؛ ساختمان دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان رسماً افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان این بنا در زمینی به مساحت 2400 مترمربع در 3 طبقه احداث گردیده و برای احداث آن بیش از 50 میلیارد ریال هزینه شده است که نیمی از هزینه آن را خیر نیک اندیش اردکانی حاج جلال تقوی زاده پرداخت و نیم دیگر آن از اعتبارات دولتی تأمین شده است. این ساختمان دارای بخش های آموزشی، اداری، سالن کنفرانس، نمازخانه و آزمایشگاه های تخصصی می باشد.
گروه دامپزشکی از سال 91 در دانشگاه اردکان کار خود را آغاز کرده و در حال حاضر در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته(علوم آزمایشگاهی) و کارشناسی ارشد در رشته زیست جانوری سلولی –تکوینی دایر می باشد.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به همراه نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه های اردکان و میبد در جلسه شورای دانشگاه اردکان شرکت نمودند و اولویت های آموزش عالی استان و شهرستان را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
دکتر عبدالرضا باقری در این جلسه با اشاره به نقش ویژه خیرین در استان یزد در احداث بناهای آموزشی از همراهی خیرین در جهت رشد مراکز آموزش عالی قدردانی کرد. قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین به رسالت گرایی دانشگاه ها در نقاط مختلف کشور اشاره کرد و با بیان پتانسیل های ارزنده اردکان اظهار داشت: دانشگاه اردکان علی رغم اینکه دانشگاه نوپامی باشد؛ می تواند مأموریت های بزرگی را در تسریع محورهای توسعه منطقه برعهده داشته باشد. نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی هم با تشکر از عنایات وزارت علوم در رشد شاخص های آموزش عالی در اردکان و همچنین گام های مؤثر دانشگاهیان و خیرین شهرستان، برخی از افتخارات دانشگاه اردکان را برشمرد. دکتر محمدرضا تابش قبولی بیش از 50 درصد دانشجویان کارشناسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، بهره مندی از مرکز آموزش عالی حضرت خدیجه(س)به عنوان تنها مرکز آموزش عالی استان ویژه خواهران و راه اندازی پژوهشکده گیاهان دارویی و سنتی را از جمله این افتخارات عنوان کرد. رئیس دانشگاه اردکان نیز در نشست شورای دانشگاه ضمن خیر مقدم به قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مسئولین در توجه به دانشگاه اردکان از خیر دانشکده پیرادامپزشکی قدردانی نمود و افزود: دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان که در بین استان های مرکز کشور منحصر به فرد می باشد یکی از مأموریت های اصلی این دانشگاه را بر عهده خواهد داشت. خانم دکتر فاطمه بهجتی اردکانی همچنین با اشاره به چشم انداز دانشگاه اردکان تأکید کرد: جهت دست یابی به برنامه های ترسیم شده در روند توسعه دانشگاه اردکان بایستی همه دانشگاهیان و مسئولان، دانشگاه را یاری رسانند. دکتر بهروز شهابی زاد فرماندار اردکان نیزدر سخنانی بابیان اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان در حال حاضر در بسیاری از کمیته ها و کارگروه های شهرستان حضور مؤثری دارند؛ آمادگی فرمانداری را جهت هرگونه همکاری در جهت توسعه و پیشرفت دانشگاه اعلام نمود.

در پایان این جلسه از حاج جلال تقوی زاده اردکانی خیر ساختمان دانشکده پیرادامپزشکی و همچنین دکتر مسعود رهایی فرد عضو هیأت علمی دانشکده فنی مهندسی که اخیرا در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته تجلیل نمودند.

• 1_0
  • 2_0