تاریخ:1398/10/21
دهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری
وزیر علوم: ادامه فعالیت پردیس های دانشگاهی منوط به ارزیابی عملکرد آنهاست
وزیر علوم در دهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف، گفت: ادامه فعالیت پردیس های دانشگاهی منوط به ارزیابی عملکرد آنها توسط هیأت های امنای دانشگاه ها در جهت تحقق اهداف آموزش عالی است.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری، دهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف با ادامه بررسی وضعیت پردیس های دانشگاه های دولتی با حضور وزیر علوم و جمعی از رؤسای دانشگاه ها و صاحبنظران برگزار شد.

در این جلسه، دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فنّاوری، ضمن تشکر از گزارش مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، درباره پردیس های دانشگاه های دولتی، خواستار تطبیق عملکرد پردیس ها با ضوابط و مقررات و بررسی میزان تحقق اهداف آنها توسط مرکز نظارت شد.

وی ، با بیان اینکه هر گسترشی در آموزش عالی باید محدود به تأمین شاخص های کیفی شود، ادامه فعالیت پردیس های دانشگاهی را منوط به ارزیابی عملکرد آنها توسط هیأت های امنای دانشگاه ها در جهت تحقق اهداف آموزش عالی عنوان کرد و از مرکز نظارت خواست تا شاخص های ارزیابی پردیس ها را تعیین و در اختیار دانشگاه ها قرار دهد.

وزیر علوم، با بیان اینکه وجود دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی باکیفیت نیز بخشی از راهبرد آموزش عالی در آینده است، تأکید کرد: باید تلاش کرد با نظارت و ارزیابی هایی که شکل گرفته است، دانشگاه ها و مؤسسات غیردولتی به لحاظ کیفیت ارتقاء یابند و نباید دولت با افزایش دوره ها و ظرفیت ها در پردیس های دانشگاه های دولتی به عنوان رقیب آنها وارد شود.

در ادامه این جلسه، دکتر زکائی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت نیز با اشاره به اینکه در زمان تأسیس تعدادی از پردیس های دانشگاهی به ضوابط تأسیس توجه کامل نشده است، گفت: این موضوع یکی از دلایل عدم تحقق برخی اهداف شکل گیری پردیس هاست.

رئیس دانشگاه تهران نیز ضمن ارائه گزارشی از رعایت ضوابط تأسیس و اداره پردیس های دانشگاه تهران، آمادگی دانشگاه تهران را برای ارزیابی پردیس های این دانشگاه توسط مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف اعلام کرد.

سامانه ها