تاریخ:1398/11/30
بازدید گروه نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه اردکان
دکتر رحیم صفری معاون مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه آقایان محمدرضا فراتی رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه ها موسسات آموزش عالی دولتی و مهدی یزدانی دبیر کارگروه نظارت و ارزیابی آموزشکده و دانشکده های فنی و حرفه ای در بازدید یک روزه خود در تاریخ 29 بهمن ماه، بخش های مختلف دانشگاه اردکان را مورد بررسی دادند. این گروه در بدو ورود به دانشگاه اردکان در نشست اعضای هیأت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه شرکت و گزارش بخش های مختلف از جمله آموزشی، اداری مالی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی را دریافت نمودند. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه در این نشست ضمن خیر مقدم به گروه نظارت و ارزیابی وزارت علوم، با بیان اینکه علی رغم اینکه دانشگاه اردکان، یک دانشگاه نوپا محسوب می شود اما دستاوردهای ارزنده ای داشته است؛ گزارش جامعی از فعالیت ها و نیازهای این دانشگاه را ارائه کرد.
لازم به ذکر است گروه مذکور در این سفر ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان بخش های محتلف دانشگاه از جمله دانشکده ها،کلا س های درس، مجموعه های اداری و جذب اعضای هیأت علمی، سلف سرویس، کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه ها،آمفی تئاتر و خوابگاه های دانشجویی را مورد بازدید قرار دادند.

• گروه نظارت و ارزیابی1_0
  • گروه نظارت و ارزیابی2_0