تاریخ:1399/03/05
پرسشنامه ارزیابی فعالیت‌های آموزش غیرحضوری در دانشگاه‌ اردکان
دانشجوی عزیز
سلام
می دانیم که این روزها با شیوع بیماری کرونا در خانه هستید و آموزش برخط را تجربه می­‌کنید. استفاده از نتایج این تجربه جدید می‌تواند باعث بهبود روش­‌های آموزش در دانشگاه‌ها شود. این پرسش‌نامه با هدف گردآوری اطلاعاتی درباره این تجربه‌ها تنظیم شده است.

ضمن آرزوی تندرستی برای شما آینده ­سازان میهن اسلامی­­‌مان، خواهشمندیم با پاسخ دقیق به پرسش­‌های زیر، خود را در ارزیابی علمی این تجربه ملی شریک سازید. تجربه ما نشان می‌دهد که تکمیل این پرسشنامه حدود 12 دقیقه از وقت شما را می‌گیرد ولی در ارائه تصویری دقیق از این پدیده بسیار اثرگذار خواهدبود. به همین دلیل از اینکه وقت و تجربه خود را در اختیار نظام سیاستگذاری علمی کشور قرار می دهید، صمیمانه از شما سپاسگزاریم.
مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین ­کیفیت علوم، تحقیقات و فنّاوری

سامانه ها