تاریخ:1398/12/22
فراخوان مقام عالی وزارت عتف در پویش دانشجویی مقابله با بیماری کرونا
فراخوان مقام عالی وزارت عتف جهت شرکت دانشجویان در پویش دانشجویی مقابله با بیماری کرونا
دکتر غلامی، مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قالب نامه‌ای از عموم دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور خواستند با شرکت در پویش اجتماعی مقابله با بیماری کووید - 19 ایده‌های خود در محورهای سه‌گانه این پویش (پیش‌گیری، مقابله و تاب آوری) را ارائه نمایند.
دکتر غلامی همچنین خواستار تقویت فرایند آگاه‌سازی و فعال سازی دانشجویان و کنشگران این عرصه در حوزه پیشگیری از انتقال بیماری در خانواده‌ها و فضاهای عمومی شدند و خاطر نشان کردند این اقدام می‌تواند به اثر بخشی نظام ارتباطی جامعه و نیز بالابردن ایمنی ذهنی و روانی و اجتماعی جامعه کمک شایانی نماید.
ایشان همچنین در بخش دیگری از نامه خود ضمن قدردانی از تمهیدات اتخاذ شده دانشگاه‌ها به منظور بهره‌گیری از آموزش‌های الکترونیک، بر استمرار فعالیت‌های آموزشی غیرحضوری تأکید کردند.
برای ورود و ثبت نام در پویش دانشجویی مقابله با بیماری کووید - 19 اینجا را کلیک نمایید
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_student_block529