تاریخ:1398/11/21
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
ریاست دانشگاه اردکان به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پیامی صادر کردند.
«بسم الله الرحمن الرحیم»
امروز وارد چهل و یکمین سال انقلاب اسلامی ایران می‌شویم؛ سالهایی که بر عزت و اقتدار ایران اسلامی با خودباوری و ایمان افزوده شده و در گام دوم انقلاب اسلامی، شاهد هستیم که این انقلاب همچنان با صلابت و استواری به حرکت پرافتخار خود ادامه می‌دهد و ملت ایران با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی گام بر می‌دارند.
اینجانب ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین گرامی داشت تقارن این روز تاریخی با چهلمین روز شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی؛ دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپمائی یوم الله 22 بهمن دعوت کرده و بار دیگر با خلق حماسه‌ای پرشکوه با آرمانهای بلند انقلاب اسلامی تجدید پیمان خواهیم نمود.

فاطمه بهجتی اردکانی
رئیس دانشگاه اردکان