تاریخ:1398/12/08
اطلاعیه مهم هیأت رئیسه دانشگاه اردکان در خصوص شیوه فعالیت دانشگاه در هفته آینده
هیات رئیسه دانشگاه اردکان با درک شرایط خاص کشور و تاکید بر حفظ آرامش و رفع نگرانی از دانشجویان و خانواده‌های ارجمند آنان در خصوص شیوع ویروس کرونا و با ملحوظ نمودن مفاد بخشنامه اخیر مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موارد و مصوبات زیر را به استحضار دانشجویان و دانشگاهیان عزیز می‌رساند:
  • • کلاس‌های آموزشی، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، کارآموزی و کارورزی در هفته آینده (10 اسفند 1398 لغایت 17 اسفند 1398) برگزار نمی‌گردد.
  • • معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه موظف است در صورت امکان، شرایط و زیرساخت‌های لازم در خصوص برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی را فراهم آورد.
  • • با توجه به ادامه‌ اقدامات در دست انجام در خصوص ضدعفونی کردن اماکن عمومی دانشگاه؛ کلیه سراهای دانشجویی و سلف سرویس دانشگاه تعطیل می‌باشند.
  • • کلیه جلسات دفاعیه اعم از پروژه‌ها و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی که تا 15 اسفند ماه جاری برنامه‌ریزی شده اند، بدون هیچ‌گونه جریمه‌ و افزایش سنوات در نیمه دوم فروردین ماه برگزار می‌شوند.
  • • با عنایت به ضرورت جبران کلاس‌های تشکیل نشده، تقویم آموزشی به روز شده دانشگاه به زودی در وب‌سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • • فعالیت‌های اداری دانشگاه طبق روال معمول ادامه دارد.
هیأت رئیسه دانشگاه اردکان