تاریخ:1399/01/11
پیام رئیس دانشگاه اردکان به مناسبت 12 فروردین، روز جمهوری اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
دوازدهم فروردین، روز تثبیت نظام جمهوری اسلامی و حاکمیت ساختار جدید سیاسی و اجتماعی، بر مبنای آرای اکثریت ملت هست.
تشکیل «جمهوری اسلامی» نه فقط اراده ملت ایران را بر سرنوشت خود به اثبات رساند و برای آنان استقلال و آزادی را به ارمغان آورد، بلکه امید را در دل محرومان و مستضعفان جهان برافروخت. نهالی که آن روز ایرانیان از هر قوم و نژاد و جنسیت و دین و مذهب در این سرزمین کاشتند، اکنون چنان سرسبز، تنومند و بارور شده که در برابر تندبادهای روزگار به خوبی قامت افراشته و به مدد دو بال جمهوریت و اسلامیت، بهروزی آحاد ملت و تحقق شعارها و آرمان های انقلاب را هدف راستین خود نهاده است.
اینجانب با تبریک سالروز این رویداد تاریخی و فرخنده که با اعیاد خجسته شعبان متقارن گشته، امیدوارم با همراهی و همکاری و همفکری تمامی ارکان این نظام مقدس و به ویژه تلاش مضاعف دانشگاهیان، بیش از پیش به اهداف والای انقلاب اسلامی دست یابیم.
فاطمه بهجتی اردکانی
رئیس دانشگاه اردکان