تاریخ:1400/10/22
آغاز ثبت‌نام اعضای هیأت علمی، طلاب و دانشجویان برای دریافت بن اعتباری خرید کتاب
ثبت‌نام جهت دریافت بن اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از روز چهارشنبه (بیست و دوم دی‌ماه 1400) آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان به نقل از ستاد خبری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدام به توزیع بن اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور می‌کند.

از این رو اعضای هیأت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور می‌توانند از روز چهارشنبه (بیست و دوم دی‌ماه 1400) برای دریافت بن خرید کتاب به آدرس https://bon.tibf.ir مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

گفتنی است؛ سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 250 هزار تومان است که از این مقدار 60 درصد، معادل 150 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و 40 درصد معادل 100 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی 500 هزار تومان است که از این مقدار50 درصد معادل 250 هزار تومان سهم عضو هیأت علمی و 50 درصد معادل 250 هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران خواهد بود.

یارانه خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. بنابراین برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست و سهم خریدار از یارانه اعتبار خرید کتاب هنگام خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

همکاران گرامی خواهشمند است به نکات زیر توجه داشته باشند:
⭕ با توجه به محدودیت بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر اقدام نموده اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید نخواهد بود.

⭕ لطفاً فرایند ثبت نام را تا دریافت این پیامک: «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» از طریق شماره 30004141 ادامه دهید تا عملیات ثبت نام و دریافت اعتبار در وضعیت "نهایی شده" قرار گیرد. همچنین هر کد ملی تنها یکبار مجاز به دریافت یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) می باشد.

⭕ هنگام ثبت ­نام، شماره تلفن ­همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت نام کننده (کد ملی خریدار) باشد. شماره تلفن همراه ثبت نام کننده الزاما بایستی متعلق به کد ملی درج شده باشد.

⭕ همکارانی که در هنگام ثبت نام با پیغام خطا مواجه می‌شود از طریق لینک https://bon.tibf.ir/contact درخواست خود را درج نمایند یا از طریق شماره پشتیبانی 02191009898 (ساعت پاسخگویی: 18-9) تماس حاصل نمایند.

⭕ اسناد هزینه‌کرد مربوطه، قابل ارائه جهت تسویه حساب پژوهانه نوع دوم اعضای محترم هیأت علمی است.

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا دهم بهمن‌ماه 1400 به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block8
سامانه‌ها و پیوندها