تاریخ:1401/11/01
انتصاب دکتر علیرضا فاخر زاد به سمت مشاور استاندار در امور دانشگاهیان
طی حکمی از سوی استاندار یزد، دکتر علیرضا فاخر زاد به سمت مشاور استاندار در امور دانشگاهیان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، دکتر مهران فاطمی طی حکمی، "دکتر علیرضا فاخرزاد" را به سمت مشاور استاندار در امور دانشگاهیان، منصوب کرد. دکتر احمد فتاحی ضمن تبریک این انتصاب به آقای دکتر فاخرزاد اظهار امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت های خوب آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های استان و با بکارگیری امکانات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همت بیش از پیش همه دانشگاهیان، گام‌های رفیعی در دستابی به اهداف آموزش عالی استان برداشته شود.
گفتنی است دکتر علیرضا فاخرزاد عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه میبد است.

سامانه‌ها و پیوندها