تاریخ:1401/10/20
در آستانه روز گرامیداشت مقام زن؛ از بانوان دانشگاه اردکان تجلیل شد
در آستانه ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن و روز مادر، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه اردکان از بانوان کارمند و اعضای هیأت علمی زن دانشگاه تجلیل نمودند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه اردکان، رئیس دانشگاه اردکان در این گردهمایی با تبریک پیشاپیش ولادت باسعادت حضرت زهرا(س) و روز زن بر الگوگیری از زندگانی ائمه اطهار(علیهم السلام) تأکید کرد. دکتر احمد فتاحی در ادامه با تقدیر از بانوان کارمند به عنوان یاوران علمی و اعضای هیأت علمی زن، جایگاه زنان در تصمیمات و مدیریت دانشگاه را مهم عنوان و افزود: از طرح ها و ایده های بانوان دانشگاه، در پیشبرد امور دانشگاه بهره برده خواهد شد.
در این نشست همچنین بانوان حاضر در گردهایی به بیان پیشنهادات خود در حوزه های رفاهی، سلامت و ورزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداختند. در پایان همچنین اعضای هیأت رئیسه با جمع بندی نظرات و پیشنهادات مطرح شده، قول پیگیری موارد را دادند.

• bano_0

سامانه‌ها و پیوندها