تاریخ:1401/06/30
پیام رئیس دانشگاه اردکان به مناسبت هفته دفاع مقدس
به مناسبت هفته دفاع مقدس، رئیس دانشگاه اردکان با صدور پیامی این ایام را گرامی داشت.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دفاع مقدس و جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، دانشگاه انسان‌پروری بود که امتحان ورودی‌اش صداقت و اخلاص و درسش ایثار و شهادت بود؛ این ایام مشحون و مملو از پیام‌ها و خاطرات نابی است که هرگز فراموش نخواهد شد و برلوح قلب جوانانمان حک شده است و ان شاءالله چون چراغی نورانی، روشنی بخشِ مسیرحرکت جامعه در تحقق تمدن نوین اسلامی و به ویژه گام دوم انقلاب خواهد بود. اینک انقلاب اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده که طوفان حوادث و بلایا صرفا از این سرو افراشته آفت زدایی می کند.
تقارن فصل رویش مهر و آغاز گشایش دفتر علم و ادب و تبلور مجدد تعلیم و تعلم با هفته شکوهمند دفاع مقدس و همچنین ایام دهه آخر ماه صفر را گرامی می‌داریم. با اعلام تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان گرانقدر دفاع مقدس از خداوند باری تعالی و روح والای شهیدان دشت نینوا و شهدای اسلام و انقلاب اسلامی، توفیق ادامه راه نورانی و نویدبخششان را مسألت داریم.
احمد فتاحی اردکانی

سامانه‌ها و پیوندها