تاریخ:1401/05/08
با تأسیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اردکان، سرپرست نهاد در این دانشگاه معرفی شد
حجه الاسلام و المسلمین دکتر مروتی به عنوان سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اردکان معرفی شد
بنا بر گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان مجوز تاسیس نهاد مستقل نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه که با درخواست و پیگیری سرپرست دانشگاه صادر شده بود؛ با معرفی مسئول این نهاد فعالیت خود را رسما به زودی شروع خواهد کرد.
دانشگاه اردکان ضمن تبریک ، توفیقات الهی را از درگاه حق تعالی برایشان مسئلت می‌نماید.
شایان ذکر است که تاکنون حجه الاسلام و المسلمین حمید طالب پور مسئولیت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اردکان را که به صورت نمایندگی اداره می شد، عهده دار بود.

سامانه‌ها و پیوندها