تاریخ:1401/04/24
عرض تسلیت به همکار
با نهایت تأسف و تأثر با خبر شدیم پدر بزرگوار خانم دکتر ناهید امراللهی، عضو محترم هیأت علمی دانشگاه اردکان دعوت حق را لبیک گفته و رخ در نقاب خاک کشیده است. حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در پیامی این فقدان را به خانم دکتر امراللهی تسلیت گفت.
«انا لله و انا الیه راجعون»
همکار گرامی؛
سرکار خانم دکتر ناهید امراللهی بیوکی عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی

خبر تأسف‌بار درگذشت ابوی بزرگوارتان، دانشگاهیان دانشگاه اردکان را متأثر کرد. بدون شک اجر انسان‌های شریفی چون آن مرحوم که در زندگانی پربرکت خود فرزندان گرانقدری را در جهت خدمت‌رسانی به مردم پرورش داد در نزد پروردگار محفوظ هست و به فضل الهی زحمات و خدمات آنان، باقیات الصالحاتی خواهد بود که روح مطهر ایشان را از نعمات و رحمت الهی بهره‌مند می‌کند.
هیأت رئیسه و خانواده دانشگاه اردکان ضمن ابراز تاسف عمیق، این مصیبت را به شما همکار گرامی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و رحمت واسعه الهی برای آن مرحوم و صبر و شکیبایی برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت می‌نماید.

سامانه‌ها و پیوندها