تاریخ:1401/04/21
هشتمین دوره جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه اردکان برگزار شد
هشتمین دوره جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه اردکان با حضور اعضای هیأت رئیسه، جمعی از اعضای هیأت علمی و خانواده های دانشجویان فارغ التحصیل در آموزشکده شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، سرپرست دانشگاه اردکان در این مراسم با تبریک ایام دهه ولایت و امامت، به خانواده‌های دانشجویان که از نقاط مختلف میهن به دانشگاه اردکان آمده اند خیر مقدم گفت. دکتر احمد فتاحی اردکانی همچنین با تبریک دانش آموختگی دانشجویان اظهار امیدواری کرد: دانشجویان با تلاش و پشتکار در سایر عرصه های زندگی نیز موفق و سربلند باشند.
در این مراسم همچنین از رتبه های اول ورودی های 95 تا 99 نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایا قدردانی گردید. اجرای موسیقی، طنز و قرائت سوگندنامه از جمله دیگر برنامه های این مراسم بود.

• دانش_0

سامانه‌ها و پیوندها