تاریخ:1401/04/01
همزمان با روز بسیج اساتید، کرسی آزاداندیشی در دانشگاه اردکان برگزار گردید
همزمان با روز بسیج اساتید کرسی آزاداندیشی با موضوع «تغییر شرایط جنگ و علل پذیرش قطعنامه از سوی ایران» با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی در دانشگاه اردکان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل در این نشست علمی، دکتر مرتضی نیک روش، پژوهشگر و مدرس دانشگاه با گرامی داشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران، این شهید را یکی از چهره های برجسته علمی و نظامی در انقلاب اسلامی عنوان کرد که بسیاری از تاکتیک‌های نظامی در دوره دفاع مقدس به دست ایشان رقم خورده است. این رزمنده دوران دفاع مقدس همچنین با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس بر زنده نگه داشتن راه و یاد شهدا تأکید کرد. در این نشست همچنین بازتاب عملیات‌های والفجر8 و کربلای 5، شرایط تغییر جنگ در سال 67، علل پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران و عوامل بین المللی و داخلی تغییر موازنه قدرت ایران تا آخر سال 1366 در جنگ 8 ساله مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• کرسی_0

سامانه‌ها و پیوندها