تاریخ:1401/03/25
اطلاعیه مهم حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی در خصوص برگزاری آزمون‌های پایانی
خواهشمند است، دانشجویان گرامی به نکات زیر توجه نموده و برنامه‌ریزی لازم را جهت شرکت در آزمون‌های پایان‌ترم مبذول نمایند.

• آزمون‌های روزهای اول و دوم تیرماه به ترتیب به روزهای 18 و 20 تیرماه موکول گردید. شایان ذکر است سایر آزمون‌ها بدون تغییر برگزار خواهد شد.
• کلیه آزمون‌های پایان‌ترم به صورت حضوری و در محل دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.
• اطلاعات مربوط به زمان و مکان برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم از طریق گزارش 428 قابل دسترس است.
• به سبب شرایط خاص حاکم بر ترم جاری مهلت حذف اضطراری و حذف ترم جاری تا روز جمعه 27 خرداد ماه قابل انجام است.

سامانه‌ها و پیوندها