تاریخ:1401/02/21
آمادگی نماینده دانشگاه اردکان جهت شرکت در مرحله کشوری ششمین دوره مسابقات ملی «دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه»
خانم سمیره کریمی دانش‌آموخته دانشگاه اردکان در مرحله کشوری ششمین دوره مسابقات ملی «دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه» به رقابت خواهد پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و امور و بین‌الملل، مسابقات ملی دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه MT(3) بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، تبدیل ایده به محصول و ثروت، تقویت ارتباط دانشگاه با سرمایه‌گذاران است که رقابت در ششمین دوره از این رویداد در جریان می‌باشد. در این مسابقات، دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و دانشجویان مقطع دکترا می‌توانند شرکت کنند. شرکت‌کنندگان باید در مدت سه دقیقه پایان‌نامه خود را با تأکید بر جنبه‌های کاربردی و دستاوردهای آن ارائه کنند.
مرحله استانی این دوره از مسابقات ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی یزد با حمایت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کشور، اسفندماه سال 1400در یزد برگزار شد. در این رویداد خانم سمیره کریمی دانش‌آموخته رشته روانشناسی عمومی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه موفق به کسب رتبه اول مرحله استانی گردید. عنوان پایان‌نامه خانم کریمی "مقایسه اثربخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی و مواجهه درمانی مداوم در بهبود تاب آوری و کاهش علائم بالینی نوجوانان آسیب دیده جنسی (مطالعه تک آزمودنی)" و تحت راهنمایی خانم دکتر شکوفه متقی و خانم دکتر افسانه مرادی بوده است. خانم کریمی باید اواخر اردیبهشت ماه در مرحله کشوری این رقابت‌ها شرکت نماید. روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت به ایشان و همه دانشجویان و اساتید دانشگاه اردکان برای نامبرده، آرزوی موفقیت در مرحله کشوری را دارد.

سامانه‌ها و پیوندها