تاریخ:1401/02/21
آغاز اردوهای دانشجویی اردکان گردی با محوریت بافت تاریخی اردکان
اردوهای اردکان گردی دانشگاه اردکان پس از وقفه بیش از دوساله متأثر از شرایط کرونایی، مجددا آغاز گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، اردوهای دانشجویی اردکان گردی که با محوریت بافت تاریخی اردکان انجام می شود با هدف شناساندن ظرفیت های گردشگری بافت قدیم، آشنایی دانشجویان با اماکن تاریخی و آداب و رسوم دیار کهن اردکان برگزار می گردد.
با برنامه ریزهای صورت گرفته در امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اردکان، در اجرای این اردوها سازه‌‎هایی نظیر خانه های تاریخی، موزه ها، آب انبارها، کارگاه های کاربافی و عصاری ها، بازار و سایر عناصر مرتبط در طول مسیرهای گردشگری مورد بازدید دانشجویان قرار می گیرد.
لازم به ذکر است اردوهای اردکان گردی و یزدگردی در طول سال تحصیلی برای دانشجویان مستقر در سراهای دانشجویی برگزار می گردد.

• بافت_0

سامانه‌ها و پیوندها