تاریخ:1401/02/19
برگزاری نشست تخصصی عفاف و حجاب در دانشگاه اردکان
در نشست تخصصی عفاف و حجاب دانشگاه اردکان که با حضور اعضای هیأت علمی برگزار گردید، راهکارهای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان در دانشگاه اردکان در این نشست با بیان آیاتی از قرآن کریم، به مبانی دینی و قرآنی عفاف و حجاب پرداخت و اظهار داشت: عفاف و حجاب در محیط‌های آموزشی باعث ارتقاء مسائل علمی و آموزشی نیز می باشد و انتظار می رود اعضای هیأت علمی در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب همواره همکاری لازم را داشته باشند.
حجت‌الاسلام و المسلمین حمید طالب‌پور در ادامه به جایگاه اجتماعی عفاف و حجاب پرداخت و افزود: عفاف و حجاب از جمله حوزه هایی هست که اگر مورد بی توجهی قرار گیرد سایر حوزه ها را نیز با اختلال مواجه می کند. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان در دانشگاه همچنین با بیان اینکه در همه کشورها برای پوشش قوانینی دارند جایگاه قانونی نحوه پوشش در محیط های دانشگاهی را نیز مورد تأکید قرار داد. در این نشست که به همت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید؛ به سؤالات و شبهات مطرح شده نیز پاسخ داده شد.

• عفاف_0

سامانه‌ها و پیوندها