تاریخ:1401/02/15
آغاز نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی ویژه رشته‌های شغلی آموزش و پرورش
نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی ویژه رشته های شغلی آموزش و پرورش با رقابت 649 نفر در دانشگاه اردکان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، بنا به گفته نماینده تام‌الاختیار دانشگاه اردکان در آزمون‌های سراسری، این آزمون با شرکت 926 داوطلب به مدت 2 روز در دانشگاه اردکان برگزار خواهد شد. دکتر محمد شاکر اردکانی افزود: از این تعداد متقاضی 780 نفر را خواهران و 146 نفر را برادران تشکیل می دهند. وی اخذ اثر انگشت را از جمله ویژگی های نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی ویژه آموزش و پرورش عنوان و تأکید کرد: این آزمون با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار می گردد و داوطلبان نیز تا پایان حضور در حوزه امتحانی ملزم به رعایت شیوه نامه های بهداشتی هستند.
در اولین روز از برگزاری استخدامی دستگاه‌های اجرایی ویژه رشته های شغلی آموزش و پرورش، دکتر احمد فتاحی اردکانی سرپرست دانشگاه اردکان به همراه آقای حسین سبزواری فرماندار اردکان از روند برگزاری این آزمون بازدید و با عوامل اجرایی گفتگو کردند.

• آزمون_1
  • آزمون_1