تاریخ:1401/02/10
اطلاعیه تخلیه و جمع آوری لوازم شخصی دانشجویان خوابگاهی فارغ التحصیل و ساماندهی وسایل دانشجویان مشغول به تحصیل
بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی خوابگاهی  می رساند، با عنایت به شروع فرآیند اسکان دانشجویان و همچنین ضرورت رعایت پروتکل¬های بهداشتی و استفاده از تمامی ظرفیت اتاق های خوابگاه (برادران و خواهران) ؛ ضروری است دانشجویانی که تا کنون نسبت به جمع آوری وسایل خود اقدام نکرده اند حداکثر تا تاریخ 15/2/1401 نسبت به دریافت وسایل جامانده خود در خوابگاه ها اقدام عاجل را معمول نمایند. شایان ذکر می باشد در صورت عدم مراجعه و جمع آوری وسایل مزبور دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال حفظ و نگهداری آن نخواهد داشت.
لازم به ذکر است این آخرین اطلاعیه در خصوص جمع آوری وسایل دانشجویان خواهد بود.
اداره سراهای دانشجویی دانشگاه اردکان

سامانه‌ها و پیوندها