تاریخ:1400/10/20
اولین روز کاری سرپرست دانشگاه اردکان
سرپرست دانشگاه اردکان با استقبال جمعی از دانشگاهیان اردکان، اولین روز کاری خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، دکتر احمد فتاحی اردکانی به همراه دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس سابق دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، اولین روز کاری خود را در حوزه ریاست آغاز کرد.
دکتر احمد فتاحی اردکانی در این مراسم گفت: تداوم پیشرفت دانشگاه در همه زمینه‌ها نیازمند همراهی و همکاری کلیه همکاران می‌باشد. سرپرست دانشگاه اردکان همچنین مسئولیت را امانتی دانست که بایستی به درستی از این جایگاه استفاده کرد که لازمه آن اخلاق مداری و تکیه بر خرد جمعی هست. دکتر فتاحی اردکانی همچنین با تقدیر از خدمات رؤسای گذشته دانشگاه اردکان از بدو تأسیس تاکنون از همه اعضا خواست تا نظرات و دیدگاه‌های خود را جهت پیشبرد بهتر امور دانشگاه، منتقل نمایند و در این راه، دانشگاه از کلیه نظرات استقبال خواهد کرد.
در این نشست همچنین دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس سابق دانشگاه با تبریک انتخاب دکتر فتاحی به سرپرستی دانشگاه، از همراهی و همدلی کلیه همکاران در طول تصدی مسئولیتش قدردانی نمود و از آن‌ها خواست در ادامه مسیر دست‌یابی دانشگاه به چشم‌انداز ترسیم شده با سرپرست دانشگاه همکاری لازم را داشته باشند و فعالیت‌هایشان را بر مدار همدلی به پیش برند. حجت الاسلام و المسلمین حمید طالب‌پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم با تبریک انتخاب سرپرست دانشگاه، بر استفاده‌ از سلایق و دیدگاه‌های مختلف در امور مدیریتی دانشگاه تأکید کرد.
در این مراسم همچنین اعضای هیأت رئیسه و جمعی دیگر از اعضای هیأت علمی به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.
دکتر احمد فتاحی اردکانی روز یک شنبه 1400/10/19 با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه اردکان منصوب شد.

• آغاز_0

سامانه‌ها و پیوندها