تاریخ:1400/10/19
تعداد بازدید:2000
با حکم وزیر علوم؛ سرپرست دانشگاه‌ اردکان منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «احمد فتاحی اردکانی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه اردکان» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، به نقل از اداره‌ کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به سرپرست دانشگاه اردکان آورده است؛ انتظارمی‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه ازجمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کارتیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر فاطمه بهجتی اردکانی» رئیس سابق دانشگاه اردکان در مدت تصدی این مسئولیت تشکر کرد.
دکتر احمد فتاحی اردکانی عضو هیات علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه اردکان با مرتبه دانشیار است. وی پژوهشگر برگزیده رتبه اول دانشگاه های گروه 2 استان یزد در سال 1396 بوده است. از دکتر فتاحی دو عنوان کتاب و ده‌ها مقاله علمی پژوهشی منتشر شده است. وی از آذر 98 تاکنون عضو شورای دانشگاه اردکان است و در گذشته مسئولیت معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشگاه را نیز بر عهده داشته است.

سامانه‌ها و پیوندها