تاریخ:1400/10/18
موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با ایجاد یک رشته در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه اردکان
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور با پذیرش دانشجو در رشته علوم ورزشی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه اردکان موافقت به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، دکتر بهزاد کفاش، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه از موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور با راه‌اندازی رشته علوم ورزشی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه اردکان خبر داد.
دکتر کفاش، ضمن تبریک به دانشگاهیان و مردم علم‌دوست شهرستان اردکان، از همه همکاران بزرگواری که برای اخذ مجوز این رشته تلاش نموده‌اند، تشکر و قدردانی کرد.

سامانه‌ها و پیوندها