تاریخ:1400/10/13
برگزاری آزمون آزمایشی پایان‌ترم
به منظور آمادگی دانشجویان گرامی و همچنین رفع ایرادات احتمالی، روزهای شنبه مورخ 1400/10/18 و یکشنبه مورخ 1400/10/19 از ساعت 8 تا 12 صبح، آزمون آزمایشی در سامانه آزمون مجازی به نشانی https://azmoon.ardakan.ac.ir برگزار خواهد شد.
دانشجویان می‌توانند با شرکت در این آزمون، ضمن آشنایی با انواع سوالات، اشکالات احتمالی خود را رفع نمایند و آمادگی لازم را جهت شرکت در امتحانات پایان نیم‌سال کسب کنند. همچنین کارشناسان دانشگاه در مدت برگزاری آزمون آزمایشی آماده پاسخ‌گویی به دانشجویان و رفع ایرادات ایشان هستند.
قابل ذکر است شرکت در آزمون آزمایشی و پاسخ به سوالات، اختیاری است اما به دانشجویان توصیه اکید می‌شود جهت رفع اشکالات احتمالی در این آزمون شرکت نمایند.

لازم به ذکر است، چنانچه در ترم جاری رمز ورود خود را تغییر نداده‌اید، اطلاعات کاربری شما جهت ورود به سامانه آزمون به شکل زیر است:
نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز ورود: کد ملی

جهت مشاهده فیلم‌های راهنمای سامانه آزمون، لینک‌های زیر را مشاهده نمایید.

سامانه‌ها و پیوندها