تاریخ:1400/10/05
فرآیند اجرایی پژوهانه سال 1401 اعضای هیأت علمی
توصیه امور پژوهشی و فناوری دانشگاه: اعضای هیات علمی برای ثبت فعالیت‌های پژوهشی و تکمیل گروه‌بندی پژوهانه 1401، طبق زمان‌بندی پیش‌بینی شده در تقویم پژوهشی، اقدام‌ نمایند.

امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در نظر دارد که فرآیند اجرایی پژوهانه سال 1401 را طبق برنامه زمان‌بندی پیش‌بینی شده در تقویم پژوهش دانشگاه عملیاتی نماید. بدینوسیله پیرو نامه شماره 18880 به تاریخ 1400/09/14 خواهشمند است اعضای هیأت علمی نسبت به ثبت فعالیت‌های پژوهشی خود در سامانه گلستان اقدام نموده و آن را به روزهای پایانی موکول ننمایند تا مراحل تایید فعالیت‌‌های ثبت شده، به موقع صورت پذیرد. همچنین تاکید می‌گردد که همکاران گرامی با مراجعه به بخش اطلاعات جامع پژوهشی سامانه گلستان از انجام مراحل تأیید هر یک از فعالیت‌های خود اطمینان حاصل نمایند زیرا در مرحله گروه‌بندی، فقط فعالیت‌هایی که به تایید پژوهش رسیده باشند، امکان انتخاب را خواهند داشت. مجدداً یادآوری می‌شود که برای فرآیند پژوهانه سال 1401 فعالیت‌هایی قابل انتخاب خواهند بود که در بازه زمانی یازدهم دیماه 1398 تا دهم دیماه 1400 (سال میلادی 2020 و 2021) پایان یافته باشند و نام دانشگاه اردکان به عنوان وابستگی سازمانی عضو هیأت علمی در آن‌ها ذکر شده باشد. لازم به ذکر است، همکاران محترمی که در سمت استاد راهنمای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعالیت داشته‌اند، در صورتی می‌توانند پایان‌نامه دانشجویان خود را در گروه‌بندی انتخاب نموده و از امتیازات آن استفاده نمایند که تاریخ دفاع دانشجو در سامانه گلستان ثبت شده باشد. همچنین، همکاران محترمی که فعالیت پژوهشی مشترک با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارند که هنوز از پایان‌نامه خود دفاع نکرده‌اند، برای بهرمندی از امتیاز نفر اول باید با مراجعه به کارشناسان آموزش نسبت به تعریف استاد راهنما در سامانه، اقدام نمایند. همکاران محترم برای انجام گروه‌بندی لازم است، پس از ورود به پیشخوان خدمت، در قسمت درخواست اعتبار پژوهشی، گزینه درخواست جدید را انتخاب نمایند و سپس با تعیین اعتبار پژوهشی/اعتبار پژوهشی 1401 (2020-2021)  از روی منوی آبشاری ظاهر شده، به ایجاد گروه‌بندی بپردازند. در ادامه هر عضو هیات علمی  باید فعالیت‌های پژوهشی تائید شده‌ی خود را به عنوان فعالیت مورد درخواست در پژوهانه 1401 انتخاب نماید (با تبدیل خیر به بله). در مرحله آخر، گروه‌بندی ایجاد شده باید تایید و جهت بررسی و انجام اقدامات بعدی به امور پژوهش و فناوری ارسال گردد.

عنوان

زمان

سامانه

ثبت فعالیت‌های پژوهشی خاتمه یافته تا 11 دی‌ماه، توسط اعضای هیأت علمی و ارسال آن برای انجام مراحل تأیید