تاریخ:1400/09/01
اطلاعیه شماره 3: امکان گروه‌بندی متقاضیان پژوهشگر نمونه دانشکده‌ها و دانشگاه تا 5 آذر ماه
از پژوهشگر نمونه دانشکده‌ها و دانشگاه در "هشتمین آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه اردکان در سال 1400" تجلیل خواهد شد و امکان گروه‌بندی برای متقاضیان تا 5 آذرماه فراهم است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، دانشگاه اردکان همچون سال‌های گذشته به منظور تشویق پژوهشگران و قدردانی و ارج نهادن به کوشش‌های علمی آنان، در هفته پژوهش و فناوری نسبت به معرفی پژوهشگران نمونه اقدام می‌نماید. امسال نیز انتخاب پژوهشگران نمونه دانشکده‌ها و دانشگاه در دستور کار امور پژوهش و فناوری دانشگاه قراردارد. لازم به ذکر است شیوه‌ی امتیازدهی فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی، طبق آیین‌نامه انتخاب پژوهشگر نمونه دانشگاه برمبنای اطلاعات ثبت شده در زیر سیستم پژوهشی سامانه گلستان در بازه‌ی پنج ساله منتهی به شهریور سال 1400 از تاریخ 01 / 07 / 1395 لغایت 31 / 06 / 1400 است. بدینوسیله تقاضامند است اعضای هیات علمی متقاضی، نسبت به گروه‌بندی فعالیت‌های پژوهشی مربوط به پنج سال منتهی به شهریورماه خود در زیرسیستم پژوهشی سامانه گلستان، از مسیر زیر اقدام نمایند:
پژوهش – امتیازهای آموزشی و پژوهشی – گروه‌بندی فعالیت‌ها - تکمیل فرم‌های درخواست و ارزیابی فعالیت - جشنواره پژوهشگران دانشگاه (سال 1400)
لازم به ذکر است همکاران متقاضی باید پس انجام گروه‌بندی، نسبت به تائید آن اقدام نموده و نوع درخواست خود مبنی بر شرکت در گروه پژوهشگر نمونه دانشکده یا دانشگاه را به امور پژوهش و فناوری اعلام نمایند.
شایان ذکر است، علاوه بر فعالیت‌های گروه‌بنده شده اساتید، به دو مقاله با پذیرش قطعی نیز، امتیاز تعلق می‌گیرد که متقاضیان باید مستندات مربوطه (شامل گواهی پذیرش، اصل مقاله شامل نام پدیدآورندگان اثر و مستندات نمایه مجله) را جداگانه به امور پژوهش و فناوری دانشگاه ارائه نمایند.