تاریخ:1400/08/29
همزمان با سالیاد مرحوم دکتر حسین محبوبی اردکانی برگزار شد؛ رونمایی از عنوان جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه اردکان
همزمان با چهل و چهارمین سالیاد مرحوم دکتر محبوبی اردکانی در مراسمی از عنوان جدید کتابخانه دانشگاه اردکان با عنوان « کتابخانه مرکزی مرحوم دکتر حسین محبوبی اردکانی» رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان دراین مراسم که جمعی از اعضای کمیته بزرگداشت دکتر محبوبی، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه حضور داشتند؛ رئیس دانشگاه اردکان در سخنانی با گرامی داشت یاد و نام این فرهیخته اظهار داشت: بی شک دانشگاه یکی از بهترین جایگاه‌ها جهت گرامی داشت یاد و خاطره مفاخر و مشاهیر را دارد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی ادامه داد: در این راستا و در جهت رسالت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه اردکان و با پیشنهاد کمیته بزرگداشت دکتر محبوبی با افتخار کتابخانه این دانشگاه به نام « کتابخانه مرکزی مرحوم دکتر حسین محبوبی اردکانی» مزین گردید. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی همچنین قرار گیری نام دانشگاه اردکان به عنوان تنها دانشگاه دولتی استان یزد در فهرست کتابخانه های آکادمیک مؤسسه  Uni Rankدر سال 2020 را از جمله افتخارات این دانشگاه عنوان کرد. در این مراسم همچنین فرماندار اردکان مفاخر را از جمله افرادی دانست که آثار و پژوهش‌های شان علاوه بر دوران پربرکت زندگی شان، برای همیشه ماندگار و مورد استفاده دیگران خواهد بود. مصطفی پوردهقان شناساندن چهره‌هایی چون دکتر محبوبی به عنوان الگو به نسل جوان را از جمله وظایف متولیان فرهنگی و علمی عنوان کرد. در این مراسم همچنین راهکارهای ارائه خدمات کتابخانه مرکزی دکتر محبوبی دانشگاه اردکان به سایر شهروندان و جامعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در حال حاضر حدود 27 هزار جلد کتاب و 12500 عنوان کتاب در دو بخش فارسی و لاتین در کتابخانه دانشگاه اردکان موجود می باشد.
دکتر حسین محبوبی اردکانی سال 1294 هجری شمسی در اردکان متولد شد. از این شخصیت دانشگاهی ده‌ها اثر در موضوعات تاریخ، رجال و ادبیات به چاپ رسیده و برای دوستداران فرهنگ و میراث کشورمان به یادگار مانده است. وی 23 آبان‌ماه 1356 شمسی چشم از جهان فرو بست و به دیدار معبود شتافت.

• رونمایی_0