تاریخ:1400/08/25
اطلاعیه شماره 2: فراخوان انتخاب پژوهشگران و فناوران نمونه استان در هفته پژوهش
فرآیند انتخاب پژوهشگر و فناوران نمونه استان به منظور معرفی در "جشنواره برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری استان یزد در سال 1400" آغاز شد.

به گزارش روبط عمومی و امور بین‌الملل، با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در جلسه هماهنگی جشنواره برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری استان یزد، محورهای چهارگانه این جشنواره به ترتیب زیر مشخص شد:

بخش اول: پژوهشگر برتر هیأت علمی

اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان متقاضی باید کلیه فعالیت‌های چهار سال گذشته، از 01 / 07 / 1396 تا 01 / 07 / 1400 را جهت ارزیابی، ارائه نمایند. حداقل امتیاز کل برای بررسی درخواست انتخاب عنوان پژوهشگر استانی در این فراخوان 80 امتیاز است که جهت قرارگرفتن در اولویت بررسی، لازم است پژوهشگر از مجموع موارد " تأسیس شرکت‌های دانش بنیان، طرح پژوهشی خارج از دانشگاه، جذب گرنت از صنعت، اثر بدیع و ارزنده هنری، اختراع یا اکتشاف با تأییدیه علمی، ساخت دستگاه یا تولید دانش فنی" موفق به کسب حداقل 7 امتیاز شوند. همچنین متقاضی نباید در چهار سال گذشته، از 01 / 07 / 1396 تا 01 / 07 / 1400 به عنوان پژوهشگر استانی انتخاب شده باشد.

بخش دوم و سوم: فناور برتر هیأت علمی و دانشجویی

انتخاب اعضای هیأت علمی و دانشجویانی که تولید محصول یا فناوری کاربردی در سطح استان داشته باشند، در این بخش صورت خواهد گرفت. لازم به ذکر است، عوامل مؤثر در انتخاب فناور برتر، تولید محصول یا دارا بودن فناوری کاربردی، دارا بودن قرارداد، مبلغ قرارداد، اثرگذار بودن فناور یا فناوری، ثبت اختراع با تأییدیه علمی، میزان فروش محصول و تنوع فروش و سایر موارد دیگر است. لازم به توضیح است که محصول یا فناوری مورد نظر باید به طورکامل حاصل فعالیت دانشگاهی عضو هیأت علمی به صورت حقیقی بوده و مدارک و مستندات مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان اعضای هیات علمی در این بخش بررسی نخواهد شد.

بخش چهارم: بخش نخبگان ویژه مدرسین مدعو دانشگاه‌ها

مدرسین مدعو دانشگاه‌ (غیرشاغل در دانشگاه‌ها و دستگاه اجرایی) جهت شرکت در بخش نخبگان جشنواره، می‌توانند مستندات مربوطه را تحویل دانشکده متبوع خود نمایند.

بدینوسیله تقاضامند است، متقاضیان به منظور شرکت در فراخوان انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر استان یزد، درخواست خود را به همراه مدارک، مستندات و تائیدیه‌های لازم از مراجع ذیربط به صورت الکترونیکی، حداکثر تا تاریخ 01 / 09 / 1400 به حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه ارسال نمایند. گفتنی است تکمیل فرم تقاضا و تحویل لیستی از فعالیت‌های پژوهشی متقاضیان، برای شرکت در هر بخش الزامی است.