تاریخ:1400/08/24
اطلاعیه شماره 1: فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر نمونه و پایان‌نامه برتر تحصیلات تکمیلی
فرآیند انتخاب دانشجویان پژوهشگر نمونه و پایان‌نامه برتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اردکان به منظور معرفی در "هشتمین آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه اردکان در سال 1400" آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، معاونت آموزش و پژوهشی هر ساله به منظور قدردانی از دانشجویان پژوهشگر نمونه و تعیین پایان‌نامه برتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اردکان و ترغیب دانشجویان به پژوهش‌های وسیع‌تر، نسبت به معرفی دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در دو دسته زیر اقدام می‌نماید:

الف) دانشجویان پژوهشگر نمونه
دانشجویان شاغل به تحصیل یا کسانی که در سال تحصیلی گذشته یعنی از تاریخ 01 / 07 / 1399 دانش‌آموخته شده‌اند، می‌توانند متقاضی انتخاب دانشجوی پژوهشگر نمونه باشند.
ب) پایان‌نامه برتر (تحصیلات تکمیلی)
دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه امسال، بیش از دو سال از تاریخ دفاع پایان‌نامه‌ی آن‌ها سپری نشده باشد یعنی از تاریخ 01 / 07 / 1398 و بعد از آن دانش‌آموخته شده‌اند، می‌توانند متقاضی انتخاب پایان‌نامه برتر (تحصیلات تکمیلی) باشند.

بدینوسیله از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اردکان دعوت می‌شود درخواست خود را با تکمیل فرم مربوط به دانشجویان پژوهشگر نمونه یا پایان‌نامه برتر و تحویل آن به استاد راهنمای پایان‌نامه خویش اعلام نمایند. همچنین از همکاران محترم تقاضا می‌شود، دانشجویان یا فارغ‌التحصیلانی که فعالیت‌های پژوهشی ارزشمندی در سال‌های اخیر داشته‌اند را جهت شرکت در این فراخوان ترغیب نمایند. شایان ذکر است، تنها فعالیت‌های پژوهشی که در سامانه پژوهشی گلستان دانشگاه اردکان توسط استاد راهنما یا استاد مشاور، ثبت و مراحل تایید پژوهشی آن انجام شده باشد، در فرایند انتخاب دانشجویان پژوهشگر نمونه و پایان‌نامه برتر مشارکت داده خواهد شد. همچنین آخرین مهلت جهت شرکت در این فراخوان تاریخ 05/ 09/ 1400 می‌باشد.