تاریخ:1400/08/16
تمدید مهلت سیزدهمین جشنواره بین المللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی
رئیس دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بین‌­المللی فارابی با بیان خبر تمدید زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره اعلام کرد: زمان ثبت آثار در سامانه تا پایان آبان‌­ ماه تمدید شده است و این مدت مجددا تمدید نخواهد شد.
تمامی پژوهشـگران حوزه علـوم‌انسـانی و اسـلامی، دانشگاه­‌ها، موسسات پژوهشی، مراکز حوزوی و ناشران تنها تا پایان روز یک شنبه سی‌ام آبان ماه 1400 فرصت دارند، آثار خود را شامل »کتاب پژوهشی«، »گـزارش نهایی پژوهش«، »رساله دکتری «و »پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد «که در سه سال گذشته (از ابتدای فروردین 1397 تا پایان اسفند 1399) انجام شده است، در سایت جشنواره به نشانی  http://farabiaward.ir ثبت کنند.
رئیس دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بین‌­المللی فارابی و موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی افزود: آثار علمی در این دوره از جشنواره نیز در پانزده گروه علمی «اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان‌­شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان­‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «فناوری اطلاعات، اطلاع‌­رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی­‌شناسی» و «مطالعات میان رشته­‌ای» دریافت می‌­شوند. بخش بین‌الملل جشنواره نیز آثار مربوط به حوزه ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی را دریافت می‌کند.
گفتنی است جشنواره بین‌المللی فارابی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو، دفتر منطقه‌ای و کمیسیون ملی آیسسکو، بنیاد ملی نخبگان و موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر ساله برگزار می‌­شود.