تاریخ:1400/07/16
عرض تسلیت به همکار
با نهایت تأسف و تأثر با خبر شدیم پدر بزرگوار خانم راضیه جماعتی، عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه اردکان، دعوت حق را لبیک گفته و رخ در نقاب خاک کشیده است.

هیأت رئیسه دانشگاه در پیامی این فقدان را تسلیت گفتند:

«انا لله و انا الیه راجعون»
همکاران گرامی سرکارخانم راضیه جماعتی و جناب آقای دکتر احمد فتاحی
درگذشت تأسف‌بار حجت‌الاسلام و المسلمین حاج شیخ میرزا محمد جماعتی، مایه تالم و‌ تاثر عموم مردم اردکان و بالاخص همکاران دانشگاه اردکان شد.
هیأت رئیسه و خانواده دانشگاه اردکان ضمن ابراز تاسف عمیق، درگذشت آن روحانی وارسته و شریف را به شما بزرگواران و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و رحمت واسعه الهی برای آن مرحوم و صبر و شکیبایی برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت می‌نماید.