تاریخ:1400/07/15
برگزاری عزاداری ایام دهه آخر ماه صفر در دانشگاه اردکان
همزمان با شب شهادت امام رضا(ع)، عزاداری ایام آخر ماه صفر با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و خانواده‌های آنان در بوستان نور دانشگاه اردکان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان در این مراسم حجت الاسلام محمدعلی محیطی از روحانیون اردکان با بیان گوشه‌هایی از فضائل و کرامات هشتمین امام همام، به تشریح یکی از مناظرات آن امام پرداخت. سخنران مراسم در ادامه با بیان اینکه دانشگاه یکی از مراکز مناسب جهت نشر معارف عالی ائمه اطهار(علیهم السلام) هست افزود: مفاهیم عمیق دینی و علمی اسلام هیچ بن‌بستی ندارد و وظیفه همه دانشگاهیان و حوزویان هست که به شبهات نسل جوان پاسخ دهند. حجت الاسلام محیطی در بخش دیگری از سخنانش با ذکر مصیبت حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، بر خدمت صادقانه و کریمانه به مردم تأکید کرد. در ادامه مراسم یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به نوحه‌سرایی و عزاداری پرداخت.

• صفر_0