تاریخ:1400/07/08
پیام تبریک رئیس دانشگاه اردکان به استاندار جدید استان یزد
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان، در پیامی انتصاب استاندار جدید استان یزد را تبریک گفت.
جناب آقای دکتر مهران فاطمی
با سلام و احترام
انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان استاندار یزد که از تبار دانشگاهیان متعهد و متخصص استان هستید موجب مسرت مردم خونگرم و سخت‌کوش یزد شد.
بدون شک این انتخاب، امید به آغاز حرکتی تازه و پرنشاط و همتی مضاعف را در جهت توسعه و تعالی همه جانبه استان زنده می‌کند و این مهم با تکیه بر ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه استان در بخش‌‌های گوناگون محقق خواهد شد. امید است که با تصدی بالاترین مقام اجرایی استان یزد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اصلی هر جامعه یعنی نخبگان و پژوهشگران در سایه‌سار توکل بر حیّ قادر متعال، بیش از پیش شاهد توسعه، تعالی و آبادانی استان دارالعباده یزد باشیم.
اینجانب به نمایندگی از کلیه اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه اردکان این انتخاب شایسته را حضور جنابعالی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان عزّت، سربلندی و مزید توفیقات جنابعالی را آرزومندم.
فاطمه بهجتی اردکانی
رئیس دانشگاه اردکان