تاریخ:1400/06/21
عضویت استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان در هیأت تحریریه مجله علمی
آقای دکتر بهزاد کفاش عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان، به عنوان Associate Editor در هیأت تحریریه نشریه Journal of Mathematical Extension انتخاب گردید.
دکتر علی فتح‌زاده ضمن اعلام و عرض تبریک این خبر افزود: نشریه مذکور یک مجله با دسترسی آزاد به زبان انگلیسی است که توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منتشر می‌شود و از سال 97 در فهرست مجلات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (با رتبه ارزیابی الف در سال‌های 98 و 99) قرار دارد. این مجله که از سال 1385 (2006 میلادی) فعالیت خود را آغاز نموده است، دارای نمایه ISI از موسسه Thomson Reuters در دسته Emerging Sources Citation Index بوده و در پایگاه‌های متعدد دیگری نظیر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و جهاد دانشگاهی (SID)، پایگاه‌های معتبر ریاضی دنیا مانند Zentralblatt MATH کشور آلمان، Mathematical Reviews (MathSciNet) ایالات متحده آمریکا و ... نمایه گردیده است.
این مقام مسئول افزود: نشریه مذکور با هدف نشر و گسترش موضوعات مرتبط با علوم ریاضی و همچنین اطلاع ریاضی‌دانان با پیشرفت ها و یافته های جدید در تمامی حوزه‌های مرتبط با ریاضی منتشر می‌شود. همچنین علاقمندان می‌توانند مقالات علمی خود در گستره کامل ریاضیات به زبان انگلیسی را از طریق وبگاه این نشریه به نشانی www.ijmex.com جهت بررسی، ارسال نمایند.

• کفاش_0