تاریخ:1400/06/18
اطلاعیه مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه در خصوص واکسیناسیون دانشجویان
با توجه به آغاز عملیات واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه اردکان، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه اردکان اطلاعیه‌ای صادر کرد.
با توجه به آغاز عملیات واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه اردکان، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند دانشجویان بومی شهرستان اردکان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 23 و 24 شهریور می‌توانند جهت واکسیناسیون به محل مصلی شهرستان اردکان مراجعه نمایند. ضمن اینکه همسران دانشجویان بومی متأهل نیز می‌توانند واکسن را دریافت کنند. همچنین مطابق هماهنگی‌های صورت گرفته واکسیناسیون دانشجویان غیر بومی از روز شنبه 20 شهریور با مراجعه به مراکز واکسیناسیون محل سکونت خود انجام خواهد شد. لازم به ذکر است دانشجویان باید کارت دانشجویی و یا مدرکی دال بر دانشجو بودن (برگه انتخاب واحد و نظایر آن) به همراه داشته باشند.