تاریخ:1400/06/18
کسب سه عنوان برگزیده، حاصل رقابت دانشجویان دانشگاه اردکان در پنجمین جشنواره رویش
سه نفر از دانشجویان دانشگاه اردکان موفق به کسب عناوین قهرمانی در رشته‌های مختلف در پنجمین دوره جشنواره ادبی هنری رویش استان یزد شدند.
بنا به گزاش رسیده از دبیرخانه این جشنواره؛ خانم‌ها فاطمه آقاجان و طاهره نوری به ترتیب در رشته‌های نقاشی و شعر برگزیده شدند. همچنین اثر خانم سارا عرب بافرانی در رشته دلنوشته عنوان شایسته تقدیر را کسب نمود. در این دوره از جشنواره رویش بیش از 1100 اثر از کل دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان یزد به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان این موفقیت را خدمت دانشجویان مذکور تبریک عرض نموده و برایشان آرزوی تندرستی و موفقیت در همه عرصه‌ها را دارد.