تاریخ:1400/06/16
استقرار واحدهای رشد و فناور اردکان در مرکز نوآوری دانشگاه اردکان در آینده‌ای نزدیک
رئیس دانشگاه اردکان در بازدید از مرکز تازه تأسیس نوآوری دانشگاه اظهار امیدواری کرد: با توجه به جایگاه صنعتی اردکان، شاهد رونق این مرکز و تسریع در استقرار و پذیرش واحدهای رشد و فناور شهرستان باشیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی با بیان اینکه این مرکز می‌تواند تحول عظیمی را در کنار مراکز علمی و پژوهشی ایفا کرده و نقش واسطه دانشگاه با مراکز صنعتی داشته باشد؛ اظهار امیدواری کرد: نهادهای اجرایی اردکان نیز توجه ویژه‌ای به این مرکز داشته باشند. رئیس دانشگاه اردکان همچنین در این بازدید که معاون اداری مالی و جمعی دیگر از مدیران دانشگاه حضور داشتند ضمن بررسی اقدامات و فعالیت‌های انجام شده، در خصوص اطلاع‌رسانی لازم و استقرار هر چه سریعتر شرکت‌های متقاضی تاکید کرد.
شایان ذکر است اخیراً با پیگیری‌های دانشگاه اردکان، دفتر برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راه‌اندازی مرکز نوآوری دانشگاه اردکان موافقت کرده است.
مرکز مذکور با همکاری پارک علم و فناوری یزد در ساختمان شماره 2 دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی اردکان مستقر و رسماً کار پذیرش و استقرار واحدهای رشد و فناور شهرستان اردکان را آغاز خواهد کرد.

• نوآوری_0