تاریخ:1400/04/28
طی احکام جداگانه‌ای از سوی رؤسای دانشگاه‌های اردکان و یزد صورت گرفت؛ ابقای معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه و عضویت در یک کمیته استانی
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه اردکان طی حکمی دکتر علی فتح‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه را در سمت خود ابقا نمود.
همچنین دکتر قاسم برید لقمانی، رئیس دانشگاه یزد طی حکمی دکتر علی فتح‌زاده، دانشیار دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه را به مدت 2 سال به عضویت کارگروه تخصصی ارتقاء کیفیت آموزش دانشگاه‌های استان یزد منصوب کرد.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن عرض تبریک، برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون می‌نماید.