تاریخ:1400/04/25
چهار انتصاب استانی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه
دکتر محمد مهدی جوادیان‌زاده، رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد طی احکام جداگانه‌ای دکتر مجید احتیاط، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی و دکتر اکرم بمانی خرانق، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی را به عنوان اعضای کمیته راهبری تحقیقات و فناوری شرکت آب منطقه‌ای یزد منصوب کرد.
محمد شجاعان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد نیز طی حکمی دکتر آزاده چوب‌فروش‌زاده، عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی را به عضویت کمیته علمی و پژوهشی این نهاد منصوب کرد.
همچنین دکتر قاسم برید لقمانی، رئیس دانشگاه یزد طی حکمی دکتر مسعود رهائی‌فرد، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان را به سمت دبیر کارگروه تخصصی همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه‌های استان یزد منصوب کرد.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن عرض تبریک، برای این اساتید آرزوی موفقیت روزافزون می‌نماید.