تاریخ:1400/04/21
از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور صورت گرفت: عضویت دانشیار دانشگاه اردکان در کمیته تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان یزد
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، دکتر احمد سیاحی مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور طی حکمی دکتر مسعود رهائی‌فرد، دانشیار دانشگاه اردکان را به مدت 2 سال به عنوان عضو کمیته تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان یزد منصوب کرد.
در این حکم؛ اجرای سیاست‌ها، اهداف و برنامه‌های پژوهشی صنعت آب و فاضلاب کشور، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، نیازسنجی تحقیقات در واحدهای مختلف شرکت، برنامه‌ریزی جهت تولید و تعمیق دانش، تعیین ناظرین اجرایی و فنی پروژه‌های تحقیقاتی مصوب و بررسی و تایید گزارش‌های نهایی پروژه‌های تحقیقاتی به عنوان اهم وظایف دکتر رهائی‌فرد اعلام شده است.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن عرض تبریک، برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون می‌نماید.