تاریخ:1400/03/18
دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر 1398 که پیشنهاد پژوهشی خود را در سال 1399 به تصویب گروه رسانده‌اند اما در سامانه‌های گلستان و ایرانداک ثبت نهایی نکرده‌اند، امکان دفاع از پایان نامه را در نیمسال جاری خواهند داشت.
طبق مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مورخ 17 / 3 / 1400)، برای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر 1398 که در سال 1399 پیشنهاد پژوهشی خود را به تصویب گروه رسانده‌اند اما تا کنون آن را در سامانه‌های گلستان و ایرانداک ثبت نهایی نکرده‌اند، امکان دفاع در نیمسال جاری فراهم شده است.
به منظور استفاده از این امکان، لازم است دانشجویان محترم پیشنهاد پژوهشی مورد تایید گروه را در سامانه گلستان و سپس در سامانه ایرانداک ثبت کنند و حداکثر تا تاریخ 15 / 04 / 1400 تاییدیه نهایی هر دو سامانه را اخذ نمایند.
فقط در این موارد خاص، لازم است صفحه اول پیشنهاد پژوهشی دارای امضای اساتید راهنما، امضای اساتید مشاور، امضای مدیر گروه و همچنین تاریخ تصویب در گروه باشد. این دانشجویان می‌توانند شش ماه پس از تاریخ تصویب پیشنهاد پژوهشی در گروه (شش ماه پس از تاریخ ذکر شده در صفحه اول پیشنهاد پژوهشی) جلسه دفاع از پایان نامه خود را برگزار نمایند.
مجددا تاکید می‌شود به منظور برگزاری جلسه دفاع در نیمسال جاری، باید تاریخ تصویب پیشنهاد پژوهشی در گروه، قبل از 1 / 1 / 1400 باشد.